Видове интериорни бои и характерните им свойства

Видове интериорни бои и характерните им свойства

В селекцията на интериорни бои и създаването на съдържателна концепция, преди самото начало е нужно прецизно да разучите предлагането и какви по-точно интериорни бои са достъпни на пазара. Дали да направите стените сияйни с метални оттенъци , да бъдат сатенено нежни , шарени плътни пастели или пък оприличаващи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Измислете си визия коя разновидност стени искате . Вътрешният дизайн е съчетание от въображението мисъл за развитие на подходящи среди за живот. По начина, по който хората прогресират , стават по-добри и преобразяват така и пространствата , в които пребивават изпитват потребност винаги от нещо иновативно , на една вълна с теченията . Първата стъпка в ремонтната дейност на сградите е спирането на нов тон интериорни бои за стенните повърхности. Този процес може да бъде не просто най- силно променящия метод , а и основната съставка за сътворяване на нов вътрешен дизайн. Необходимо е да осъзнавате , че освен невероятните производителни решения и прецизното реализиране на плана от значителна същност е и продуктът боя . Capbg от пет години внася на българския пазар италиански бояджийски материали , с сигурно име и качество. Материалите им можете да потърсите в голям брой вериги магазини за ремонтни дейности на територията на България , а по време на последните две години продажбите им скачат двойно . Фирмата е готова да ни покаже голям асортимент за всеки възможен тип зид .

Декоративен ефект

Класика в жанра си остават декоративните интериорни бои. С металния си отблясък примесен с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в украшение на интериорната визия на всеки дом. Характеризира се с висока издръжливост , дължима на пречупващите си частици. Консистенцията на багрилната смес я превръща в подходяща за шлайфане и полиране. Перленият отблясък пасва невероятно съчетан с обзавеждане в златисто и сребристо .

Каталог интериорни бои 1
Каталог интериорни бои

Да пристъпим към действие. Начини на нанасяне

В случай че изберете четка за нанасянето на интериорни бои, е добре да предвидите опасността от зацапване . Нанасянето на материал във всеки случай започва в горната част . Предпазете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се винаги е лесен за употреба метод, най-вече използван във вътрешния вид на стари пространства . Разстила продукта еднакво , което обещава занижен разход на багрилни вещества. Изисква плътно предпазване на мебелите , поради тази причина не е препоръчително за ремонтна дейност на нови сгради .

Вижте нашите интериорни бои 2
Вижте нашите интериорни бои

Настроения в интериора

Личните ни нагласи и темперамент са определящи в едновременно характера ни в живота, така и характера в интериора . Нуждите на разнообразието от сгради пасват на отговарящите нюанси на бои . Във всекидневната прекарваме най-вече време с най-близките си . Бледите интериорни бои са изключително добри и употребявани . Спалнята на децата би могла да бъде с интерактивен интериор . Крещящите и приятни тоналности правят стаята светла , затова ако харесвате слънчевите лъчи тези багри бои ще подхождат добре във вашата спалня . Естествено там където прекарваме нощта, живеем най-дълъг период от денонощието. Поради това е важно гамите да бъдат в компилация с характеристиките на духа ни . Червените тоналности най-често се асоциират със страст , приповдигнатост и динамика. Необичайно решение за дом , избирани в повечето случаи за интериор на клубни заведения . Лилавото олицетворява мистика , страст и извисеност . Идеално пасваща интериорни бои за спални , както и за спортни помещения . Синият тон въплъщава доверие, истина и непорочност. Зеленото се смята за символ на природа , растеж и здраве. Създава усещане за нежност и хармония . Страхотна боя за интериора на всекидневни , работни среди, училищни сгради . Жълтите багри означават забавление , обнадежденост , нирвана, позитивни мисли . Точно прилягащи на всеки с радостно настроение в светлите ярки тонове . По-тъмните бежово кафяви бои придават класа и високо качество в създаването на интериора.

Вижте нашите интериорни бои 3
Вижте нашите интериорни бои

Колко пласта боя изглеждат добре?

Почти никога не може да бъде осъществено крайно постигане на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Във всеки случай е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания краен ефект. За тъмните гами два пъти са достатъчни , а за светлите три-четири. Ако проектът за интериора е личен, вие сте хората които идеално знаят как биха изглеждали добре слоевете материал.

Измиващи се бои

Друга такава боя , лесна за откриване в Capbg са миещите бои . Чудесна покривност и скоростно съхнене я правят подходяща за машинно и ръчно нанасяне . Има излъчване на задушевна обстановка и придава завършек на визията . Боята пасва с всички възможни основи и добра за смес с други базови бои , което би направило обстановката разнообразна .

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с металически оцветяващи частици . Бояджийският материал е устойчив на огън , безвреден за ползващите го и природната среда. Ефектът, който създава пасва и на строго претенциозен , и на авангарден модел . Консистенцията на Онточенто се разнася направо с бояджийски валяк дори и с влажна гъба.

Вижте нашите интериорни бои 4
Вижте нашите интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не пропускайте шанса да прегледате разновидностите на марката за външни бои за зидове , които са способни да довършат цялостната концепция за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Ефектни интериорни бои 5
Ефектни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 6
Огромно разнообразие от интериорни бои
 интериорни бои 7
интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 8
Изключително добри интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 9
Огромно разнообразие от интериорни бои
Невероятни интериорни бои 10
Невероятни интериорни бои
Типове интериорни бои 11
Типове интериорни бои

Декоративен ефект
Да пристъпим към действие. Начини на нанасяне
Настроения в интериора
Колко пласта боя изглеждат добре?
Измиващи се бои
Блестящ ефект Оточенто
Потърсете в Capbg