Възобновяване на кожната тъкан ,използвайки микронидлинг терапия

Възобновяване на кожната тъкан ,използвайки микронидлинг терапия

Цялостното стимулиране на здравината на здравето и блясъка на кожната обвивка към този момент се извършва при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг методът е в най-слаба степен инванзивен метод ,който цели премахване на проблемните области от лицевия овал , намалявайки възникналите фини щрихи и бръчки , чрез активиране на възстановителните реакции в кожната тъкан и подбуждане на изграждане на колагенов белтък .

Кои биват вълнуващите отражения, които микронидлингът постига ?

– свиване на порестите места

– заличаване на остатъците от младежки обриви

– отстраняване на тънки вълнообразни резки и кривини

– отнемане от обема на пигментираните области

– повдигане на кожата

– изглаждане на тена

За кого е уместна микронидлинг методологията ?

Радиочестотната микронидлинг интервенция с ООД постига впечатляващи ефекти при, както изложихме по-горе, всяка кожна разновидност и се доказа като благоприятна при несъвсем, но в голяма степен всички възрастови групи . Прилага се при разположени на повърхността дири от младежко възпаление , настоящо мастно възпаление , обособени релефни неравности, фини сбръчквания , пигментации ,а също и състарена кожна тъкан . Благодарение на интервенцията се изпълва еластичността на епидермиса и дермата , релефа се заглажда , а повърхността е предпазена .

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

За каква по вид кожна тъкан е най-удачна микронидлинг терапията ?

Посредством микронидлинг третирането общият външен вид на кожната обвивка засиява , благодарение на поощреното колагеново производство . Терапията е удачна при всички разновидности кожен слой, като това прави от нея удачен ход за клиенти , които мечтаят да отстранят недостатъците от кожата на лицето си и да се сдобият със свежо излъчване .

Какъв е по своята същност въпросният рехабилитационен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг терапия целебно технологично съоръжение с деликатни , игли, обвити в злато правят много малки надупчвания на кожната покривка . В резултат на което се провокират регенеративните ходове и се дават стимули на изграждането на колаген . Посредством микроперфорациите дермата ни по-постижимо приема ценните за нея вещества , между които мукополизахариди , витамини и аминокиселини , които възстановяват изначално здравия й вид .

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг практика е новаторски път към цялостно възвръщане на младежкия вид на кожната повърхност . Сред най-важните бонуси се намира фактът, че е възможно да се апликира не само за дефектите на лицевия образ , но освен всичко и за благотворно повлияване на козметични дефекти в останалите части на фигурата . Посредством микронидлинг намесата кожната повърхност в третирания ареал добива вид на гъвкава, хидратирана и блестяща . Терапията бива светкавична , безболезнена и неналагаща възстановяване . Мястото се обработва посредством местна упойка с форма на кремообразен разтвор , която се слага 20-30 минути по-рано от старта на микронидлинг процедурата и подсигурява значителен комфортен престой.

Оферти за микронидлинг 2
Оферти за микронидлинг

С какво трябва да сме наясно преди микронидлинг процедурата ?

Микронидлинг терапията не е подходяща за :

– бременни и жени с активна кърма

– хора, боледуващи от проблемна имунна система

– възпалена кожна покривка

Какво да правим, за да избегнем странични действия след микронидлинга?

С приключването на високочестотната микронидлинг намеса трябва да се придържате към напътствията на вашия специалист по кожни заболявания , с цел да осъществите най-висок резултат и освен това да заобиколите всички нежелани вторични реакции .

При неразумно процедиране върху кожната покривка след микронидлинг е вероятно да се забележат нежелани реакции . За да минимизирате риска от появата им, ние, екипът на ООД даваме следните препоръки :

– Да не се използват агресивни поддържащи хигиената препарати

– Да се внимава с действието на жарко слънце

– двадесет и четири часа след края на терапията да не се използва грим и козметични препарати , освен в случай че вашият кожен лекар не ви е предписал нещо друго

– Нощта след манипулацията е допустимо да се влага в кожата единствено серум за лице или тяло

– Да не се полагат физически усилия в насрочения ден за намесата

– Да не се правят масажи , излагания под сгорещен въздух и пара между пет и седем дни след извършването на процедурата

– Допуска се възможност в третираната област да изникнат мехурчета , които ще се махнат в период от 5 до 7 дни след микронидлинг намесата

– При наличието на обстоятелство , което Ви безпокои в следващите две-три денонощия след приключването на процедурата и мислите , че е свързано с нея , моля, свържете се с нас

Изберете микронидлинг 3
Изберете микронидлинг

Как действа ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг съдържа действието на LED светлини в синьо и червено . Синкавата светлина унищожава бактериалната среда , създаваща гнойно замърсяване при младежки пъпки , а червеното излъчване задейства клетъчните частици да изграждат структурен белтък, което подсилва строежа и нюанса на кожната повърхност. Посредством присъщия си минимално инвазивен метод , микронидлинг процедурата изключва всякакъв усет за неудобство и неуют .

Пристъпете смело към микронидлинга! Веднага !

Потърсете посещение при дерматолог от ООД и се осведомете по онези питания, от които се вълнувате . При някои обстоятелства вербалният досег до специалист е от важно значение при предприемането на решение за алтернативен ход. Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Разгледайте повече за   микронидлинг 4
Разгледайте повече за микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 5
Най-добрите оферти за микронидлинг
Изберете микронидлинг 6
Изберете микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 7
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 8
Най-добрите оферти за микронидлинг
Повече за  микронидлинг 9
Повече за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 10
Оферти за микронидлинг

Кои биват вълнуващите отражения, които микронидлингът постига ?
За кого е уместна микронидлинг методологията ?
За каква по вид кожна тъкан е най-удачна микронидлинг терапията ?
Какъв е по своята същност въпросният рехабилитационен микронидлинг?
Позитивите на ООД микронидлинг
С какво трябва да сме наясно преди микронидлинг процедурата ?
Какво да правим, за да избегнем странични действия след микронидлинга?
Как действа ООД микронидлинг?
Пристъпете смело към микронидлинга! Веднага !