Радостта да даваш подаръци като приятна изненада

Радостта да даваш подаръци като приятна изненада

подаръци без колебание са изненади , на които всеки близък и приятел ще бъде щастлив. Без значение дали има повод за тях или не , изненадите ни карат да се чувстваме ценени , както и да показваме любов и привързаност към друг човек , това са подаръците.

Как ни карат да се чувстваме самите подаръци?

През годините има много проучвания , които се стремят да проумеят и научат за усещанията , които усещаме , когато избираме подарък на любими хора .

Най-големият повод да си раздаваме подаръци

Коледа. Едва ли има някой от нас, който не обича Коледа . Чакаме декември с много надежди и без съмнение това е времето за даряване и получаване на подаръци. Независимо дали вярвате, че Дядо Коледа съществува или решавате сами да изберете най-подходящия подарък за себе си, Коледа без никакво съмнение е поводът , когато имаме възможност да даваме най-много пари за подаръци.

Най-обемният подарък през годините

Със сигурност историята и човешкият вид не забравят някои внушителни и гигантски подаръци. Идеята за даряването на подаръци стремително натрупва одобрение на Стария континент . Именно затова даровете са възприемани като нормална форма и похват да се изкаже приятелско отношение , съседски отношения или мир между две нации . Случаят за най-мащабния подарък в историята има различни предположения. В духа на спора, най-популярният и популярен „ най-грандиозен подарък през вековете “ е Статуята на свободата. Тя е дар на народът на Съединените Щати от французите по повод е 100-ната годишнина от влизането в сила на на декларацията за независимостта на страната през 1886 година. Статуята представлява Либертас – жена в роба, която изобразява римската богиня на свободата. Тя носи факла и скрипт , където са записани датата, месецът и годината на подписване на декларацията за независимостта на Съединените Американски Щати . Със сигурност този дар и в съвремието пази стойността си и спечелва голяма част от посетителите на Ню Йорк .

Намерете подаръци 1
Намерете подаръци

Подаръкът, за който е дадена най-голяма сума

Този въпрос е лесен и едва ли има човек, който не знае – подаръкът, за който са похарчени най-много пари е Тадж Махал. Създаден в околностите около индийския град Агра, гробницата е по заповед на моголския император Шах Джахан за да почете смъртта на обичаната му съпруга Мумтаз Махал. Грандиозният строеж се извършва за период от 21 години до окончателното му завършване и там се намира гробът на неговата съпруга . Този дар е построен от бял мрамор, като към момента на издигането му е струвал 32 млн. рупии. Към 2015 година , сумата се е равнявала на около 52,8 млрд. рупии или 827 млн. долара . В наши дни дарът на императора за скъпата му съпруга е добавен като културен монумент на ЮНЕСКО.

Вижте каталога ни с подаръци 2
Вижте каталога ни с подаръци

Най-не Най-непознатият не Най-непрочутият подарък в миналото

След дълги години обсада от елините на Троя, те изградили кон, изработен от дървесина, които занесли пред портите на Троя. Армията оттеглила обсадата и си тръгнала към Гърция. Но само така изглеждало . Но това не е толкова важно . По това време , вярванията гласели , че генералът, който не е победил в битката, оставя на противника си коня . Това може и да е оправдание троянците, които са предположили , че това е дар заради предаването на елините от битката . Останалото е история .

Подаръците в съвремието

Даряването на подаръци в съвремието е значителна част от деня , културата и възприятието ни. Погледнато през науката и историята имаме възможността да видим , че даването на подаръци се е установило като стандарт в много страни и нации . Възприятието, че поднасянето на дарове и подаръци е било традиция още от векове и между различни народи , племена, възприятия и градове означава, че самото действие е много по-определящо за за всеки човек.

Вижте нашите подаръци 3
Вижте нашите подаръци

Психология зад даряването на подаръци

В 21 век избирането на подаръци е практика във всички общности по целия свят , по различни празници – честване на рождени дни, юбилеи , за успехи, пожелания за здраве , за здраве , да покажем любов и привързаност или просто да зарадваме някого. Подаръци се купуват на различни хора – децата ви, любими хора , колеги в офиса , дори на шумните съседи. В психологията, която стои зад разменянето на подаръци, от ключово значение едно основно нещо – те ни дават възможността да се сближим емоционално с други хора . Този, който дарява подаръка, показва загрижеността си с надеждата , че ще сподели радостта с индивида , за който е предназначен дара . Човекът, който получава подаръка преоткрива не само материалната гледна точка , но и емоциите към самия подарък и този, който му го е дал . С тяхна помощ се задълбочава емоционалната връзка между хората .

Щастието да правиш подаръци

Колкото повече учените търсят и разкриват смисъла на даряването на подаръци, те осъзнават учудващия факт : подаръците в много ситуации са за да породят удоволствие на този, който подарява , а не този, на който ще се даде . По тази причина , дори ако не ви харесва да ви подаряват още и още „боклуци“ , учените предлагат да дадете възможност на съпругата или вашите деца да харесат подаръка, който за тях е най-удачен . По този начин ги окуражавате да покажат любов към Вас , Вашите интереси и развлечения повече от веднъж годишно и да заздравите емоционалната връзка помежду Ви .

Типове подаръци 4
Типове подаръци

Чувстваме се добре , когато си разменяме подаръци

Казано с най-прости думи , купуването на подаръци със сигурност ще накара всеки човек да е доволен от себе си. По тази причина , подарявайте подаръци за да се чувствате пълноценни ! Освен нашите предложения за подаръци, обърнете внимание и на :

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Каталог подаръци 5
Каталог подаръци
Изключително качествени подаръци 6
Изключително качествени подаръци
Вижте каталога ни с подаръци 7
Вижте каталога ни с подаръци
Нашият каталог с  подаръци 8
Нашият каталог с подаръци
Качествени подаръци 9
Качествени подаръци

Как ни карат да се чувстваме самите подаръци?
Най-големият повод да си раздаваме подаръци
Най-обемният подарък през годините
Подаръкът, за който е дадена най-голяма сума
Най-не Най-непознатият не Най-непрочутият подарък в миналото
Подаръците в съвремието
Психология зад даряването на подаръци
Щастието да правиш подаръци
Чувстваме се добре , когато си разменяме подаръци