Насоки при купуването на винтоверт

Насоки при купуването на винтоверт

Винтовертът е професионален уред, който е широко необходим и употребяван в нашето съвремие . Винтоверът се прилага най-вече за завиване и отвиване на бурми или пробиване на прорези в избрана плоскост. Има вероятност винтоверт да Ви е необходим както в ежедневната работа – при положение че сте дърводелец примерно, така и за осъществяване на някои много фасулски занимания в дома , като слагане на рамки със снимки , сглобяване на рафтове и т.н. . По-долу в текста ще Ви разкажем още малко за разнообразието от типове винтоверти, както и за критериите за избор на най-правилния модел от тази категория . Освен това , ще узнаете защо пазаруването на винтоверти от Etools.bg е определено най-сполучливата оферта за Вас.

Скоростта на винтоверта също много важна

Скорост – бързината на употреба на винтовертите се определя от броя на оборотите в минута . Усъвършенстваните модели винтоверти дават възможност за превключване на два различни оборота, спрямо точно определената задача или предназначение. Най-често първата скорост на такива винтоверти се употребява за по-мощни и разбираемо трудни за завъртване бурми . От друга страна , втората скорост се употребява за не толкова големи болтове . При нея се стига до висок въртящ момент и съответно експедитивно и безпроблемно завинтване на въпросните болтове .

Изберете винтоверт 1
Изберете винтоверт

При нас винаги ще намерите помоции

Регулярни промоции и намаления – екипът от Etools.bg често осигуряваме отстъпки и атракционни акции за някои от предлаганите стоки в онлайн магазина ни. Разглеждайте редовно за акциите ни и ще имате възможност да се сдобиете с ефикасен и добър винтоверт на нечувано удачна за Вас цена .

Винтоверите за професионална работа имат допълнителни предимства

Сред другите спомагателни предимства и бонус функции на добрите модели винтоверти за професионални цели спадат мощните зарядни устройства за около 30 минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-харесваните и предлагани в търговската мрежа уреда от определената категория са от марките Bosch, DeWalt и Makita.

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение

Професионалните винтоверти често са и с по-висока ефикасност в сравнение с обичайните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при артикулите , приложими за домашни цели , са между двадесет и 30 Nm . Най-често използваните батерии са литиево-йонните, които гарантират повече удобство при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии биха могли да бъдат захранвани в най-удобния за Вас ден, като няма да се налага да чакате падането им до край , за да осъществите подобно зареждане .

Вземете винтоверт 2
Вземете винтоверт

Нужно е да знаете с какви батерии работи винтоверта

Батерии – батериите имат много голяма роля при селекцията на конкретен тип от подкатегория „Винтоверти“. На първо място се гледа бройката на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са много по-приложими и разрешават с тях да се прилага дейност по-голям участък от време , преди да се наложи повторно захранване. Поради това трябва и силата на самата батерия, като тези с по-големи издръжливости са за предпочитане . Зaхранването или волтажа на една батерия пък зависи от броя на клетъчните елементи в пакета на батерията. Един клетъчен елемент се измерва на 3,6 Волта, така че с толкова се увеличава цялостният волтаж при всяка следваща добавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Бушонът на мотора е помощната характеристика на винтоверта

Бушон на мотора – това е една от спомагателните характеристики или екстри , които притежават най-качествените примери за акумулаторни винтоверти. За какво служи електронната защита на мотора? Главната й функция е да предпазва мотора на акумулаторния винтоверт от преработване в етапа на работа . Благодарение на електронната защита на мотора се обезпечава съхранение на доброто положение на инструмента и по-дългата му експлоатация във времето .

Нашият каталог с винтоверт 3
Нашият каталог с винтоверт

Винтоверти – критерии за подбор

Освен модела на винтоверта, могат да бъдат открити още няколко особености , на които клиентите обръщат внимание , когато гледат за такъв уред за домашни или работни употреби. Конкретните особености се отнасят до акумулаторите на винтоверта, неговата скорост или движения на работа , както и някои спомагателни приложения и екстри . Ето какво трябва да научите за всеки точно определен от споменатите критерии .

Ударните винтовери – най-необходимият съветник на добрия майстор

Ударни винтоверти – различното при тях е, че са предназначени основно за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти нямат регулация за момента на въртене , но за сметка на това притежават многократно по-голям краен въртящ момент , стигащ до нива около 900 нанометъра. С помощта на ударните винтоверти развъртването и завъртването на по-големи и въздълги бурми става още по-бърз и безпроблемен процес на работа . Това се осъществява чрез специфичния ударен механизъм , нанасящ странични удари , наречен още тангенциален удар. Не бива да се бърка с „Ударния режим“ при стандартните акумулаторни винтоверти, който наподобява този на дрелката – с посока напред назад, даващ възможност на винтоверта да пробива малки пробиви в итонг и бетон .

Нашият каталог с винтоверт 4
Нашият каталог с винтоверт

Осигуряваме подкрепа и даваме професионални съвети при избора на винтоверт

Помощ и насоки – колективът има желание да Ви окаже съдействие с всичко, от което се нуждаете в процеса по преглед на подходящ за Вашите нужди винтоверт. Можете да направите опит да се свържете с тях по телефон или електронен адрес , и да получите съвети и полезна информация във връзка с набелязаните от Вас артикули от подкатегория „Винтоверти“.

Погледнете и повече наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Видове винтоверт 5
Видове винтоверт
Типове винтоверт 6
Типове винтоверт
Каталог винтоверт 7
Каталог винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 8
Нашият каталог с винтоверт
Информация за винтоверт 9
Информация за винтоверт

Скоростта на винтоверта също много важна
При нас винаги ще намерите помоции
Винтоверите за професионална работа имат допълнителни предимства
Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение
Нужно е да знаете с какви батерии работи винтоверта
Бушонът на мотора е помощната характеристика на винтоверта
Винтоверти – критерии за подбор
Ударните винтовери – най-необходимият съветник на добрия майстор
Осигуряваме подкрепа и даваме професионални съвети при избора на винтоверт