Какво трябва да вземем под око за различните видове автогуми съобразно нужните качества

Какво трябва да вземем под око за различните видове автогуми съобразно нужните качества

Автогумите са между главните части за който и да е автомобил. Вашите автогуми са в основата за придаването на максимално удобство и комфорт по време на управлението на превозното средство , и дават гаранция за безопасността , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на всички наоколо. За да реализирате тези очаквания обаче, най-добре да заложите на изрядните автогуми. В този материал ще ви предоставим основните фактори, които е препоръчително да се вземат под внимание при покупката . В допълнение, ще ви изтъкнем няколко изгодни съвета отнасящи се до последващите дейности по монтаж , така че всичко да протече по наистина най-гладкия и доброкачествен начин за вас.

Как да откриете точните автогуми?

Добре е при покупката на автогуми да се знаят няколко много съществени детайли и характеристики . Тези съображения ще ви помогнат да решите кои са най-подходящите и пасващи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и стигат до раздели като съответната цена и роля. В следващата част на статията ще ви се изясни всичко , което трябва разберете за посочените фактори , играещи важна роля в процеса на подбиране .

# Главни условия , имаме предвид в закупуването на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от влиятелните характеристики, които е наложително да се планират. За всеки вид кола си има отговарящ размер автогуми, обикновено написан в нейното упътване. Със сигурност прегледайте това упътване и вземе предвид дадените в него размери . Вземането на несъответстващ за вашата кола размер автогуми е възможно да нанесе някои нежелани последици при управление, като например извънредна консумация на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два поакзателя, които също са от голямо значение в момента на подбор на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която съответната автогума може да издържи . От своя страна пък скоростният показател представя крайната допустимата скорост за определената автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси посочват ограниченията при работата на посочените разновидности и модели автогуми, с които всеки един шофьор ангажиран да да се придържа .

Предназначение – под „цел“ разбираме в каква пътна обстановка често ще се движат конкретните автогуми. Разнообразната обстановка на пътищата се свързва и особени методи и характеристики от страна на автогумите. Автогумите, с характеристики за движение в градска обстановка, е хубаво да обещават по-ниска консумация на гориво и максимално малък спирачен път. Ако постоянно пътувате по магистрали или други главни пътища, значими за подбора на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, идеалното взаимодействие с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Разноски – съвсем в реда на нещата колкото по-хубави автогуми искате да монтирате на вашето превозно средство, толкова по-висока цена ще се наложи да платите за тях. И все пак замислете се добре за какъв точно автомобил ги купувате, в каква среда ви се налага да го шофирате и кой тип детайли на автогумите са от безкомпромисна потребност за вас. В този дух ще успеете да направите максимално подходящото и прилягащо ви съотношение между цена и качество при покупката на автогуми.

Най-добрите на пазара автогуми 1
Най-добрите на пазара автогуми

Добро качество

– много доброто ниво на автогумите и не само, съществуващи в каталога на сайта ни, е напълно гарантирано . Разнообразие гуми се закупуват директно от Германия и са създадени според най-актуалните Евро стандарти за качество и сигурност при придвижване .

Вижте нашите автогуми 2
Вижте нашите автогуми

Достъпи цени

– в сайта ще намерите автогуми на неочаквано ниски и стандартни за вас цени. Нашите експерти ежедневно следят теченията на българския пазар в в този контекст, за да отстоява полза за доверените наши купувачи.

Най-добрите автогуми 3
Най-добрите автогуми

Видове според сезона автогуми – функция и значимост

Всеки период от годината притежава своите отличителни белези във връзка с климата и метеорологичната обстановка навън . И характеристиките на автогумите трябва изцяло да пасват на протичащите метеорологични условия. Именно поради тази перспектива на пазара се разпространяват зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е предназначен да кореспондира на належащото природно действие и обстановка на пътя . Както знаете можете да намерите и подходящи за всички сезони автогуми, които до някаква степен комбинират особеностите на зимните и летните такива . Нека да установим по какво точно се разграничават един от друг споменатите видове.

Бързо получаване

– идването на поръчките от сайта ни нормално се изпълнява дори в рамките на идващият работен ден. А ако желаният тип гуми не е наличен в склада ни и е нужно тогава да се докара от Германия, максимумът е до 10 работни дни.

Летни разновидности автогуми

– отговарят най-добре на сезонните обстоятелства през жаркия пролетно – летен етап в страната . Материалите , от които са изобретени те, не водят до износване при високи скорости, или пък повреда причинено от жегите . Монтирайки на колата си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще се съхранят в страхотно състояние за значително дълъг период от време .

Всесезонни автогуми Продавани с идеята да се избегне отегчителната и неприятна за редица собственици на превозни средства подмяна на автогумите на всеки шест месеца. Макар и да не успяват изцяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата варианта и осигуряват запазването на нужните равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми гарантират изрядното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Изключително качествени автогуми 4
Изключително качествени автогуми

Готови сте да видите нашите предложения за автогуми

Помогнете си с предложенията на сайта ни и намерете пасващите автогуми за своето превозно средство ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Огромно разнообразие от автогуми 5
Огромно разнообразие от автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 6
Най-добрите на пазара автогуми
Най-предпочитаните автогуми 7
Най-предпочитаните автогуми
Изберете нашите  автогуми 8
Изберете нашите автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 9
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Как да откриете точните автогуми?
Добро качество
Достъпи цени
Видове според сезона автогуми – функция и значимост
Бързо получаване
Летни разновидности автогуми
Готови сте да видите нашите предложения за автогуми