Хладилници – оригиналното и полезно в подбора им.

Хладилници – оригиналното и полезно в подбора им.

В търсенето на хладилни електрически уреди неизменно ни е необходимо класа, предвещаваща , дълга и безпроблемна употреба на хладилника, реално съответстващо на нашия портфейл . Разбираемо значителен е мига, в който стигнем до покупка на хладилници – незаменима потребност от всеобщото ежедневие и култура . Ще ви представим някои любопитни истини около зараждането на първите хладилници, ще ви запознаем със функциите на разнообразието от марки и несъмнено , ще ви насочим на кое място ще намерите най-надеждните и подходящи асортименти хладилници.

На помощ в закупуването на хладилници

В онлайн магазина имате възможността без усилия да контролирате цената , и разбира се да направлявате търсенето точно за предпочитания от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Първият официално патентован хладилник

Шарл Тепие е френският учен , който първоначално разбрал за качествата на замръзване на амоняка, но не патентовал идеята и доживял дните си в огромна низост и лишения. След течение на времето неговото изобретение било последвано от сътворението на сегашните хладилници. През 1834г. американският изобретател Джекъб Пъркинс изкарва първото законно право за машинно замразяване за изобретяването на компенсионно устройство работещо с етер, това е първият прототип на битови хладилници. Този вид на машината бил захранван с ръчна помпа, която понижавала температурата на въздуха посредством обмен между две камери. В първите години на 20в. набира сили и поетапно обширно разпространение в домакинствата.

Вижте нашите хладилници 1
Вижте нашите хладилници

Прототип на хладилниците

Нашите прародители дори не усещали потребност от съхранение в студена среда на храната, а просто са я изяждали непосредствено след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Набавянето на храна е било поставен на основен фокус процес осигуряващ тяхното оцеляване , ден за ден , а не сетивното изкушение от магията на готвенето, което познаваме в наши дни . Най-първичното хрумване за удължено и по-надеждно съхранение на продукти била чрез съдове с вода, оставени в изложена на вятър зона , загърнати с навлажнена кърпа или оставени на студено нощно време . По-нататък открили , че разтворени в водна течност определени соли приемат голямо количество топлинна енергия и решили да ги ползват за запазване на напитките студени . Най-старите наподобяващи на термоизолирани помещения, в които се държи температура по-ниска от тази на заобикалящата среда били кухини в стените на домовете или прокопани в земната повърхност, затворени с клони и изпълнени със сняг или лед. В дворовете на някои императори имало специален отряд около сто души , който се грижел за охлаждането, като се започне ястията на масата и се стигне дори до мъртвото тяло на покойния император .

Видове хладилници 2
Видове хладилници

Същност и качества на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има прилежен вид на домашна мебел. Специалният механизъм на дръжката осигурява прилепващо запушване на вратата и изцяло предпазва от външната температура на въздуха. Работи с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиято полза пред компресорния е ниските нива на шум .

Топ идеи за хладилници в Техмарт

Концепцията на Техмарт е да предоставя на клиента най-примамливите предложения за качество на конкурентни цени прилягащи на стандарта на живот. В раздел хладилници, имаме такива в няколко под-категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три , в нюансирани видове прилягащи на всяка представа за красиво и интериорен дизайн на каквото и да е помещение.

Първите машини имащи името „Хладилник“

През 18в. са разпознати начините на интензивното изпарение , а през 19в. за първи път се чува названието „хладилник“, загатнато от Томас Мур. С израстването на хората и технологичния иновационен взрив в тези години се ражда и идеята за нужда от охлаждане и замразяване. Работните сделки на пренос на придобит естествено получен лед от планинските водни басейни се развил до такова ниво , че преноса отбелязал 25 млн. т. Първоначалният уред подобен на машина за лед е представен 1862г. от Едмонд Кар под формата на система , създаваща по 200кг. лед за време от един час.

Видове хладилници 3
Видове хладилници

Какви допълнения можете да притежавате при хладилниците днес?

Хладилника би могъл да служи за за домакински цели , както и за професионални и производствени цели. Биха могли да бъдат всякакви видове дизайн и размери да бъдат с една или две врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Предназначени за ползване в производствените среди може дори да стигнат габаритите на фургон. Хладилниците специализирани за всекидневните претенция на домовете могат да бъдат обзаведени с всевъзможни добавки , в унисон с дори най-малките ви фантазии . В зависимост от енергийната си ефективност се се класифицират на класове от А до G, където А съответства на отлични показатели за енергийна ефективност, а G на и А по-слаб разход на потребление и от А. Добавените функции биха могли да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, защита срещу миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Оферти за хладилници 4
Оферти за хладилници

Можете да заповядате да подберете вашият хладилник.

В обекта на фирмата разполагащ се в Перник или в онлайн магазина . Разгледайте още, освен хладилници и какъвто и да е друг тип уреди или мебели за своите скъпи домове и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Най-добрите на пазара хладилници 5
Най-добрите на пазара хладилници
Типове хладилници 6
Типове хладилници
Вземете хладилници 7
Вземете хладилници
Качествени хладилници 8
Качествени хладилници
Голямо разнообразие хладилници 9
Голямо разнообразие хладилници
Вижте нашите хладилници 10
Вижте нашите хладилници
Вземете хладилници 11
Вземете хладилници
Най-предпочитаните  хладилници 12
Най-предпочитаните хладилници
Голямо разнообразие хладилници 13
Голямо разнообразие хладилници
Изберете нашите  хладилници 14
Изберете нашите хладилници

На помощ в закупуването на хладилници
Първият официално патентован хладилник
Прототип на хладилниците
Същност и качества на хладилника „Мраз 75“
Топ идеи за хладилници в Техмарт
Първите машини имащи името „Хладилник“
Какви допълнения можете да притежавате при хладилниците днес?
Можете да заповядате да подберете вашият хладилник.