Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – всичко за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която показва дрехи jack and jones изобщо ? Абстрахирайки се от това, че нашата страна фирмата да не е в редиците на най-известните , си струва да да разбереш повече за артикулите й и да намериш най-подходящите сред тях, които прилягат на твоята същност и начина, по който усещаш света !

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с изчистен стил и се основават на искрящи облекла и продукти , разпознаваеми като „икони“ в обществото. Добре разпознаваемата класика е съчетана с модерни елементи , от актуалните течения.

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от градската поп култура – начинът на обличане е любопитен и много различен , от стила лъха веселие, а инспирацията за тях е от най-актуалните тенденции . Те са с високо качество и комбинират в себе си комбинация от цветови гами и стилове , даващи ти възможността да изградиш всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които подхождат на личностите, които не се плашат да изпъкнат сред другите. Подходящи са за мъжете с идеи, които много често комбинират разнопосочни начини на обличане в елементите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals представя цветни дрехи, като тениски с щампа , блузки за всеки ден , суитшърти и дънкови облекла.

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 1
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънкови облекла на марката , наблягат на добрата изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, произвеждат отново избелените модели , сякаш минали през многократни пранета в пералня, парчетата плат , които са съшити върху основните парчета, от които е направено облеклото, подобно на кръпки. И по своето наименование , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен период във времето, а в изпълнението си се опитва да пресъздаде истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат първокласна изработка, прибавени специфични и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея модни детайла. Уважавайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing показват облекла , които ще подхождат на силните мъжки личности , които предпочитат рок-енд-рола и почитатели на традиционното за този период.

Намерете дрехи Jack And Jones 2
Намерете дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си отвоювали световния интерес . Сред тях са класическите тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, които са създадени , за да побират всичко необходимо .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 3
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Традиционни за дрехите Jack and Jones Core са голямото количество изображения, подобни на улични рисунки, които се използват при изработката им, и новаторските детайли . Материите са висококачествени , а главните цветове – класически, за да бъде възможно орнаментите да се откроят по-ярко . Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, тениски с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и тънки пуловери. Новаторският вид на дрехите Jack and Jones бива постигната посредством изрязани шевове и редица други технически елемента , малка гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани със смели , контрастиращи цветове, които хващат окото и безсъмнено не остават без внимание. Колекцията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младите мъже , които се ръководят от модата . Градският лайфстайл и активният живот личи ясно , съдейки по начина им на обличане .

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да даде възмножно най-голям комфорт за всекидневието , без, разбира се, да прави компромис с висококачествените материали , приложими за тяхната изработка . Именно в числото на тези дрехи Jack and Jones спадат моделите за спорт на марката , които навярно ще предизвикат интереса ти ! Инспирирани от динамичния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за абсолютно всички условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще се понравят на представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и комфорта, предпочитат да спортуват , но не са готови да направят компромис със добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази линия подхождат на дейности навън и в парка, а прибавените орнаменти са новаторски и имат за цел да те улеснят много, когато си в точно такава обстановка.

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните от Европа , но също така и в целия свят

Както можеш да узнаеш и в предходния ни материал, определен за марката, дрехите Jack and Jones успяват да си извоюват слава не само в страните в Европейския съюз, но и навсякъде по света. Марката поддържа партньорски връзки с различни компании , свързани от подобни замисли и споделящи съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младите и работещи хора, като теб, които следят модните трендове и държат начинът им на обличане да наподобява тъкмо на тях. Продуктите им съчетават класическата визия с модерните понастоящем модни течения , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и верен фен.

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 5
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Вземи нещо за визията си

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Искрено се надяваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните материали и направените елемента , за да съчетаят различните начини на обличане и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многото предложения . Компанията наистина заслужава да бъде оценена и в страната по начина , по който се е наложила и в другите държави.

Обърнете внимание и на останалите ни продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 6
Изберете нашите дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 7
Оферти за дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 8
Невероятни дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 9
Качествени дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Виж и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните от Европа , но също така и в целия свят
Вземи нещо за визията си