матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всеки семеен кът

матраци Симеонов е една от най-познатите и доказали качествената си продукция компании в сферата на спалните в България. В в каталога на компанията фигурират най-различни подборки и комбинации матраци – от с едно лице, с две лицеви страни матраци и детски такива до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от компанията Симеонов дават възможност на клиентите най-високо качество, както и най-добро ниво на комфорт и почивка във времето за сън. още повече че, непрекъснатите иновации по отношение на производствените технологии, различните видове продукти и широкия спектър от идеи дават гаранция, че матраците Симеонов напълно покриват нормите и правилата на съвремието за здравословен и пълноценен сън. в редовете, които следват ще обсъдим най-важните причини от избирането на матраци Симеонов за вашата спалня.

Достъпни цени и различни промоции

Матраците от компания Симеонов се предлагат в търговската система на безспорно адекватни цени за обикновения човек в България. Взели сме предвид и решения за за хората, които търсят своето удобство и се нуждаят само и единствено най-доброто качество за за своя дом. Произведените от нас неща са с улесняване чрез за изплащане , имайки предвид специфичните желания и изисквания на всеки човек. И това не е всичко, периодично на в нашия сайт ще да откриете някои от най–добрите матраци от продукцията на Симеонов на по-ниски цени. Наблюдавайте сходните акции и отстъпки на в раздел „Специални оферти“.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Още тематични серии

„Алое Вера“ серията е развита с концепция за отпочиването на тялото на клиента през нощта. Матраците от тази серия имат плат с необходимото количество „Алое Вера“. Този плат съдейства за по-високите нива деликатност у човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, със сигурност ще ви съдействат да се спасите от през целия ден струпваните психическа напрегнатост и преумора, и да се насладите на качествен сън.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите тъкани са екологична материя, който играе ролята на природна защита гадните миризми и аромати и непрепоръчителните за никого акари. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, намаляват до минимум опасността от развитие на зараждане на акара и засилване на различни алергии. В допълнение, в резултат на проветряващата им се структура ще бъде избегнато и задържането на влага. Ето така ще си дадете подобаваща, несмущаваща и свежа среда за пълноценен сън и релакс.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ дава възможност на клиентите уютни и качествени матраци със специален плат, който поставя по-високо равнището на мекота и нежност при конткат с тялото на човек. Силната им направа носи здравината им, а успокояващият бял цвят ще се впише точно във вашето спално помещение.

Както и по-горе, и в серията, наречена „Какао“ се съдържат висококачествени за максимално дълго време артикули за спане, предлагащи най-високото равнище на спокойствие докато спим. Десенът на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но са вкарани и изящни кафеви шарки, правещи повърхността му по-пъстра и приятна за гледане.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е една от най-новите подборки матраци в нашето производсто. Всички продукти за спане, в нея, са изградени отса с мемори пяна, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, които служат за намаляване на телесната температура при нужда. Матраците от , част от „Climattress” са създадени за летния сезон, когато високите температурни стойности твърде често са повод за проблеми в съня на клиентите. Освен всичко друго, отворента им конструкция осигурява постоянно движение на въздуха, а това е важно за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от раздела „Climattress” усетите, че най-после сте на море и се оставяте на морския бриз, който пленява.

Колекцията „Lux” има и такива с едно лице и двустранни матраци. Две са разликите когато говорим за използваните материали за създаването на тези матраци – единствено и само дунапредн и комбинация от дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото. Матраците от колекцията „Lux” по-скоро не са меки предлагат силна основа докато спим. Съчетанието на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото пък доставя качествена почивка комбинирайки устойчива базаИменно поради тази причина матраците с подобен набор от елементи от използвани материали са един от най-честите избори за всички, имащи проблеми с гръбнака.

Приключваме със – серията, която кръстихме „Ladybird”. От този раздел ще останат доволни потребители с проблеми в гръбначната област. Намират се както такива с едно лице, така и двулицеви матраци. Отличителното за разглежданите матраци е, че съдържат основен слой с изключителна здравина. Точно върху тази издържлива база е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанслой от изключително специален материал който масажира на тялото ни. Сдобивайки се с матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие започвате процеса по заличаване на всички симптоми и болки, които предизвикват нарушения във вашия сън, и един процес добро възстановяване по време на сън.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Различни типове продукти

продуктовата палитра на фирма Матраци Симеонов е впечатляващо пълна и кореспондира с условията и желанията на съществен обхват от хора. Като начало, в сред всички предложения могат да се забележат всякакви видове матраци – с едно лице и с две лица, детски и горни матраци, и дори във френски стил, предназначени за оборудване на хотелски комплекси. Като добавка, са обособени известен брой поредици матраци в зависимост от употребените за направата им материали и техники. Едни от най-любопитните комплекти са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. А сега в съдържанието ще опознаем по-подробно всички категории матраци от марката Симеонов и техните основни качества.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Нетипични мерки

Едно от най-големите качества на матраците от фирма Симеонов е това, че се реализират и в нетипични оразмерявания при заявяване на молба или заявка от страна на конкретен потребител. Така се удовлетворяват индивидуалните изисквания за широкост, височина и всякакви характеристики на матрака. Това съобразяване е страшно съществено за постигане на максимални облаги от клиента по отношение на удобство, улеснение и качествено спане.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и и отговарящи на хотелските нужди, които са удобни най-вече за обзавеждане на хотели. Тези наши артикули са несъмнено подхождащо хрумване за оборуване в хотелски комплекси, мотели. Частта, която се явява основа е образувана от дървен иглолистен материал, добавящ на съответния артикул максимална устойчивост. Върху въпросната основа може да бъде наместен както матрак с една страна, така и матрак с две лица.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – основни продуктови раздели

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов предлага извънредно обилно многообразие от видове и комплекти матраци. Освен традиционите такива, нашият колектив сме изработили и оригинални видове матраци, посветени за изискванията и вкусовете на конкретни платежоспособни лица. Ето конкретно какви серии матраци ви очакват в в продуктовата ни гама:

Мемори матраци

Става дума за най-различни матраци от компанията Симеонов, за производството на които се разчита на пяна с памет. Пяната, която запомня извивките на тялото е продукт на иновативен технологичен процес, който засилва мекотата, удобството и усещането за неповторим комфорт по време на сън. Тя намира приложение в направата както на едностранни, така и на двустранни матраци. Освен всичко друго, спалните произведения, изградени от мемори пяна, са именно за клиенти със заболявания в гърба. помнещата пяна спомага за това гръбначният стълб да бъде държан в нужната поза, а също така и да се предостави равномерна почивка за всяка зона на тялото. Като допълнение, пяната с памет реагира на температурни разлики и сполучливо калибрира температурата на нашето тяло по време на спане.

Двулицеви матраци

Двустранните матраци пък са перфектни за всички останали легла и спални. Ако се изразим различно, това са модерни кревати, които вървят с подматрачната си рамка. Немалко от неедностранните матраци от компания Симеонов осигуряват на клиента и още едно качество, което дава силен тласък за състоянието на удобство в състояние на сън. А тъкмо две страни за сън – предназначена за зимата и по-скоро лятна, които да се сменят в зависимост от месеца от годината специфичните изисквания и претенции на съответните хора.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Топ матраци

Матракът, който се поставя отгоре пасва идеално, в случаите, в които трябва да преодолеете с твърдината на матрака или неудобна спалня. Но това не е само единственото негово положително качество. Горният матрак е способен и да се ползва за настаняване на гости, за екскурзии навън. Видовете от този раздел са изцяло съобразени с всички ваши конкретни необходимости ще ви гарантират неподражаемо удобство когато искате да поспите.

Със състав от дунапрен матраци

Компанията Симеонов , разбира се, предлага разнообразни модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какво представляват техните качества и по-добри страни за човека? В началото Vitafoam пенополиуретан всъщност е вещество, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но след това регенерира началното си състояние. Този материал дава неописуемо чувство за почивка и релаксация на купувача по време на сън. Също така, дунапреновите матраци дават и още повече предимства, които почти сигурно са неизвестни за повечето от хората. Дунапренът, който е мек, съдържа засилени анатомични свойства, а този, който е по-твърд, – безспорни качества за краката и ръцете. Съдържащите дунапрен матраци , изработени от фирма Симеонов, са изработени от здрави и качествени материали, като така убеждават, че са способни да съхранят своето отправно положение и предимства за забележително дълго време.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Добавки за матраци

И не на последно място, в портфолиото на фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни добавки за любимия ви матрак. От основи и защитни артикули матраци до специфични възглавници за засилване на приятните чувства за неподправено удобство и комфорт в състояние на сън. Широката ни продуктова гама ще се погрижи за вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Спрете се на матраците от марката Симеонов и разберете какво е висококачествен релакс по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са топ решение за всеки семеен кът
Достъпни цени и различни промоции
Още тематични серии
Различни типове продукти
Нетипични мерки
Предназначени за хотели матраци
Матраци Симеонов – основни продуктови раздели
Мемори матраци
Двулицеви матраци
Топ матраци
Със състав от дунапрен матраци
Добавки за матраци