детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Детски рокли до 2-годишна възраст

Още от дълбоко минало и до сега роклята се приема за образ на женственост и кокетност . От най-крехка възраст така ни карат да усещаме себе си красивите рокли . Колекциите за деца до навършени 2 години, са комбинация неповторими цветни тонове с качествени материали , обещаващи детския комфорт . Удивителни са видовете детски рокли с анимационни герои . Моделът с Елза, точно като героинята , е широкоизвестна сред детските желания. Несъмнено , имаме предложение и за последователите на другата рисувана фаворитка – Ана. Роклята на Ана е от памучна материя и с вълнообразни елементи около шията . За повече елегантност , е възможно съчетаване с тюркоазено сако. Страхотна идея за най-малките са искрящите детски рокли с цветя голи рамене. Леко разкроени и с закопчаване от лицевата страна , този тип са идеално вписващи се в лудите летни игри .

Детски рокли за всеки ден

Госпожиците обичат да бъдат забележими, идеално решение на изискванията са ежедневните детски рокли. Перфектен избор е разбира се модела с панделки . Платът е от лен и памук с най-високо качество, а панделките – допълнение са ушити по модел на детска картина. Извивката се спуска фриволно под талията и позволява свободни и спокойни движения. Още едно предложение е моделът с Мики Маус и балетна пачка . Уникалната апликация създава невероятен вид , а балетната пачка от нежни воали и мек тюл допълва шикозната нотка . Тази дреха може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за всекидневните нужди на всяка млада дама се оказват джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафяв нюанс , лека материя и дължина спускаща се до коляното, ще се превърне в любима на всяка млада госпожица. Сътворена за волни детски игри и танци до безкрай. Няма как да не отдадем заслужено внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Разчупен десен, украсен с бродерии в края на полата, джобче в фронталната страна и малко махащи с криле пеперуди сложени на колана. Нежно розовият цвят създава изящество. Без значение с кой от видовете на детски рокли от последната колекцията на марката да изненадате малкото си момиченце , ще направите правилния избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Специална игра

Ако се отбиете в един от фирмените магазини на фирмата в цялата страна и си купите някоя от пролетните ни детски рокли, детето ви има правото да участва в игра на флипер , директно в магазина. При печелене на определен брой точки, спечелвате допълнителни добри награди . Не подминавайте факта, че за фирмата оценката на децата е важна . Имате свободата да качите ваш или детски коментар за вашият избор дреха в страницата на фирмата в социалната мрежа.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Празнични детски рокли

Вашите специални мигове и бляскави мероприятия се нуждаят и от блестящо отношение в избора на външен вид за младите дами и господа . Не рискувайки в в безцелно търсене на находки по магазините за важните дни на своята хубавица с пазаруване на масови марки. Официалните рокли на „Точици“ сътворяват изискан вид , с гаранция за страхотно качество . Изискано предложение е модела от колекцията с бели цветове от рози. Този тип е без ръкав , със странично закопчаване на гърба . Пухкавата памучна материя обещава комфорт . Потърсете и допълнителни десени в зелено и вишнево . Следващата ни добра идея за изискана визия са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а дължината волно пада под коляното. Като завършващ щрих към модела може да намерите и невероятна дантелена шапка, добре прилягаща на усмивките и емоциите във вашия празничен ден. Малко по-нестандартно предложение са моделите детски рокли с пачка представени по два начина в колекцията . Впечатляваща в своята напластеност е кораловата рокля. С изобилие от спускащи се воали , закопчаваща се странично и с дължина до глезена, претворява детето в същинска принцеса и превръща вашият ден в разноцветен карнавал . Ако ви се ще по-класическа визия обърнете внимание на модела с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от фина жакирана материя, а под множество тюл има вътрешна подплата. Получаваме класическа официална визия дори и само с жакирания модел , без да прибавяме допълнителни детайли . Прехласваща идея биха били видовете рокли с пола от сатен в виолетово и панделки. Кройката на талията е ниска и придава обем , който подсилва момичешката кокетност . Роклята ще закупите в гамите на жълто и розово.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни вълнения в най-новите за детски рокли

Време е да ви срещнем с новата серия детски рокли на марката , сътворена от леки и удобни дрехи прилягащи за непрекъсващи предизвикателства, както и за тържествени поводи . Красотата на дребните детайли ще ви пренесе в магически свят от приключения и да заобичате пролетните детски рокли.

По какъв начин е възможно да ги открием ?

Магазини на фирмата в в територията на цяла България и онлайн страницата за пазар предоставят селекциониран асортимент на продукти за визията на най-малките от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, провокиращи въображението в миговете на веселба . Можем да да закупим всичко необходимо – от бельо, нощници и анцузи до изкусни детски рокли и костюми допълващи се с пасващите си елементи според тенденциите. Играчките, като най-истински детски другари , са подредени на важно място в обектите на фирмата.

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост към качеството

Направени единствено в нашата родина , с най-добрите истински материи и невероятни цветове и неповторими орнаменти , детски рокли на бранда са като част от приказна история . Ако желаете да подсилите роклите с други детайли, разгледате асортимента от шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен синхрон с колекцията . не пропускайте шанса да разгледате и последните пролетни колекции мода за младите господа.

Други наши продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 9 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Детски рокли до 2-годишна възраст
Детски рокли за всеки ден
Специална игра
Празнични детски рокли
Пролетни вълнения в най-новите за детски рокли
По какъв начин е възможно да ги открием ?
Загриженост към качеството