НЕКА ТЕСТВАМЕ СЕБЕ СИ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ТЕСТВАМЕ СЕБЕ СИ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да си представим нашия динамичен и съвременен ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на хората които ползват смартфони разбира се се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. Тази година малко повече от 36% от населението на планетата притежават смартфони, за разлика от 2011 г., в която този дял е само 10. И това не е случайно , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , РАБОТЕЩИ ЗА НАРАСТВАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

общуване с индивидуална или работна дейност ;

употребяването на редица разновидности приложения за пазаруване в мрежата или резервации;

съхранение на сантиментални мигове или изживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни носи жизненост, сила и прекрасни усещания .

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Широкият набор от смартфони на пазара , реално би могло да ни подведе, поради този факт е добре когато се доверим проверена фирма на пазара , като например ООД. Ще изложим най-съществените наставления, които специалистите от ООД поверяват . Най-значими съображения за подбор на вашият смартфон:

Повече за  смартфони 1
Повече за смартфони

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?

Ще ви запознаем с някои градивни неща, които можете и е необходимо да вземете под око , в случай, че желаете да пазите личния ви смартфон и той да ви послужи по-цялостно и за дълъг отрязък от време.

ИЗКУСТВО ОТ НЮАНСИ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За дисплея на смартфоните от голямо значение е изгледа на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на тоновете – AMOLED панелите са по-добри от LSD, в този смисъл. Превъзходството на новите смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, представящ дори повече цветова гама .

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните се оказва е една от най-следените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са от значение и характерните функции, например: двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ ИСТИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един компактен адаптивен компютър, притежаващ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да откриеш всичко необходимо . Въпреки факта къде сме, можем установим , че мнозинството хора буквално “живеят в“ самртфона си и винаги издирват нещо, сигурно себе си. Самата дума смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това наистина прецизно съвпада с спецификите на самртфона. Идва момента да разгледаме главните предимства от смартфона:

общуваме с приятели и роднини, възможно с часове или работно се свързваме наши колеги ;

Споделяме своите влечения и мисли, използвайки социалните мрежи, следователно сме неизменно в крак с случващите се новости, мнения и постове;

Все по-често смартфоните влизат в действие и в офиси на фирми, за по-пълноценна работа ;

Когато сме отегчени от всекидневните задължения , със смартфона си, бързо и просто „се пренасяме“ в любимата си апликация , готови да се гмурнем в предпочитана песен; да се пренесем в паралелна реалност , чрез разчувстващ филм; да се отпуснем с комедийно предаване или поне за минути да се „разлеем“ в думите на страхотна книга .

Смартфоните са ни личен другар , в случай, че сме гладни , без значение колко е часа .

При условие, че искаме да снимаме селфи, фиксираме свиден момент пулса на деня;

Компютрите ни са значително по- тежки , съпоставено със смартфоните, които не просто са удобни , но се събират в малкият ни джоб .

Информация за смартфони 2
Информация за смартфони

КАКВА КОНКРЕТИКА ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС

Разпознаваме две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви осигури това.

Качествени смартфони 3
Качествени смартфони

СТРАХОТНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага когато го купите, спрете се на калъф, идеално прилягащ на вашият смартфон – това ще създаде протекция от надрасквания или евентуално падане върху неговия дисплей. Дизайна, също е важен , закупете калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате удобно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е нужна част от грижата за смартфона – той предпазва екрана от наранявания и в някои случаи от леки мокрения;

Бъдете внимателни , пазете смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го полеете , веднага отстранете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я върнете отново .

Веднъж в месеца е хубаво да се осъществи цялостен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да се изтощи напълно , стигайки до 0 и сам да изключи . Така ще запазите живота на батерията за по-дълъг период ;

Пазете смартфона си чист – честото изчистване , преобрази екрана наслада за окото и в следствие на което ще изглежда още по-представително. Целесъобразно не ползвайте хартия, а просто лека кърпичка, в противен случай , може да стане нежелано надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки път на едно и също място, когато излизате . Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой е възможно да ви го вземе или открадне. В тази връзка , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, при кражба или загуба .

Вижте нашите смартфони 4
Вижте нашите смартфони

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Намерете вашият смартфон, когато сте сигурни в желаната големина на екрана. При условие, че за вас е на първо място ползването на мобилния апарат с една ръка или пък сте решили , че малкият екран отговаря на стила ви , по-скоро закупите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на филми , концерти или развлекателни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Разгледайте смартфони 5
Разгледайте смартфони

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Посетете страницата на ООД и подберете смартфона, подходящ за начинът ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с очарователен дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате себе си . Разгледайте още секциите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Оферти за смартфони 6
Оферти за смартфони
Намерете смартфони 7
Намерете смартфони
Разновидности смартфони 8
Разновидности смартфони
Изберете нашите  смартфони 9
Изберете нашите смартфони
Разгледайте смартфони 10
Разгледайте смартфони
Изключително качествени смартфони 11
Изключително качествени смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПОЛАГАМЕ ГРИЖА ЗА НАШИЯ НОВ СМАРТФОН?
ИЗКУСТВО ОТ НЮАНСИ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ ИСТИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВА КОНКРЕТИКА ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС
СТРАХОТНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
НАМЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ