Интересни факти , които не знаете за летните гуми

Интересни факти , които не знаете за летните гуми

Съществената важност на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътната настилка – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените особености . Статистиките сочат , вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят актуален сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми SYRON – допълнителни плюсове

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; полегати, обли раменни повърхности, които се влияят незначително от улицата и с които се прецизира шофирането и се ограничава вероятността от някакво обширно деформиране ; иновативната сликова смес, която отпимизира шофирането на неизсъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва отмерено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на марката SYRON притежават други особени и основни характерности . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в изненадващи обстоятелства; технологията , която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и рязко спиране – това са все неща, които вкупом с изведените по-рано такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е причината да си съперничи ефикасно с най-представителните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава уважение и обстоятелството , че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-масивен пробег и по-малък разход на гориво.

Нашият каталог с  летни гуми 1
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми на марката SYRON

Не е необходимо да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON притежават безброй предимства привилегии на съответните условия пред останалите съперници . Изрично е , че периодически на улицата има предпоставки да се породят неочаквани и неблагопроятстващи ситуации.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летни гуми от линията на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи компании в универсален аспект . Още от създаването си през 1967 година, компанията се разширява трайно в тон с най-съвременните технологии и направления на пазара, за да обезпечи спокойствието и безопасността на водачите . Разнообразните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат разнородни характерности и достойнства. Част от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено устойчиви , и имат сравнително продължителен живот, дори и при погрешно износване . При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в основните проводници и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-благоприятно износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и неизсъхнали пътни платна, подпомагайки на водачите да контролират ситуацията и да се наслаждават на приключението . Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Вида включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Вижте нашите летни гуми 3
Вижте нашите летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни проводници върху предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което понижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при навлажнена настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират стабилитета при сериозна скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Централните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото ползване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и незасъхнали пътни платна. Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при всички  режими на експлоатация .

Най-добрите летни гуми 4
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават големи цеви за отстраняване на водата и улеи по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този разновидността летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и увеличена трайност на вътрешната структура, като обезпечава запас от сигурност при трудни условия .

Летни гуми Syron – главни привилегии

Съществено превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се намалява евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-ценното нещо, от което има нужда един шофьор. При това, SYRON са от онези търговци , които вместват в индивидуалните си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Ефектът от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-голям пробег и забележителна здравина даже и при возене с голяма скорост.

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата държава и ви предлагаме много доброкачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разгледайте летни гуми 5
Разгледайте летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 6
Най-добрите на пазара летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 7
Най-предпочитаните летни гуми
Видове летни гуми 8
Видове летни гуми
Намерете летни гуми 9
Намерете летни гуми

Съществената важност на летните гуми
Летни гуми SYRON – допълнителни плюсове
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми от линията на доставчика Maxxis
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Syron – главни привилегии
За да завършим темата